luni, 23 iunie 2014

Iubește viata! E cel mai frumos dar din partea lui Dumnezeu.

           Tocmai ai fost părăsit de nevasta/iubita pe care o iubeai ca pe ochii din cap, iubită pentru care ți-ai fi dat și viața și chiar ți-o dai atunci când, fără un raționament al unui om normal îți pui ștreangul la gât și te arunci, te arunci, tu crezi, într-o prăpastie unde speri să îți regăsești iubirea, dreptatea. Dar tot ce o sa găsești acolo e doar durere, durerea unor părinți lipsiți de fiul lor , durerea unor prieteni care ,poate, te-au iubit mai mult decât femeia, durerea oamenilor care credeau în tine, credeau ca o sa-i faci mândrii iar ceea ce faci tu în momentul ăsta se numește dezamăgire.Sunt mii, milioane de motive sa te bucuri de viață și tu renunți la asta pentru un singur motiv , pentru o femeie din peste 7 miliarde de femei. Vrei să te răzbuni? Pai și ce ti-au făcut părintii, copii și prietenii tăi, pe ei de ce te răzbuni?
         Nu o faci din răzbunare, o faci pentru ca ea e singura femeie la care ai ținut cu adevarat și nu te vezi fără ea? Păi atunci ceea ce faci tu e total greșit, viu mai ai o șansă, șansa de a vorbi cu ea , șansa de a lupta pentru ea, mort nu mai ai nici o șansa. Poate nu mâine , poate nu poimâine dar poate într-o zi o sa se întoarcă la tine, sau poate o să îți dai seama ca ea nu era destul de potrivită pentru tine și o să găsești o femeie care să te facă fericit în adevăratul sens al cuvântului, astea se pot întâmpla doar dacă ești viu.
        Din păcate tot mai multă lume recurge la această modalitate de a scăpa de probleme în ultima vreme, cred ca e cea mai proasta alegere făcută vreodată de cineva. Din punctul meu de vedere trebuie să fi "bătut în cap" să faci așa ceva.
       Oameni buni orice ați face, ori cât de mare ar fi rușinea totul se poate rezolva dacă ești viu , mort ești doar un ambalaj, ambalaj care a fost prea bun pentru produs, dacă vreți încă o șansa numai viu o puteți avea.
       Dacă aveți prieteni care sunt pe punctul de a ceda, vorbiți cu ei fiți alături de ei și nu-i lăsați să recurgă la acest gest extrem.
       Dacă ești într-o situație în care te gândești să își iei viața încearcă sa vorbești cu cineva, dacă iți este rușine să vorbești cu rudele, prietenii sau părinții poți încerca să vorbești cu un psiholog, de cele mai multe ori funcționează.
       Nu vreau sa intru pe linia religiei și să vorbim despre păcatul pe care il fac acești oameni  pentru că poate mi-ar sări ateii în cap și ne-am întinde la alte povești. 
      
       Aș avea multe de spus dar e mondialul de fotbal și e mult mai interesant.
P.S. Scuzați micile greșeli de tehnoredactare dar nu am dormit de duminica dimineață, munca asta :)).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu